Contact opnemen

Heb jij het gevoel dat ik jou wel eens verder zou kunnen helpen? Zodat we jouw leven samen terug op de rails kunnen krijgen. Dan kun je hier contact met mij opnemen. Allereerst plan ik graag een kennismakingsgesprek in, zodat we kunnen kijken of er een ‘klik is’. Het is belangrijk dat zowel jij als ik een prettig gevoel krijgt bij de samenwerking, zodat we er samen een mooi traject van kunnen maken. Daarnaast is het belangrijk dat ik bij jou het gevoel krijg dat je er echt voor wil gaan! Er zijn verschillende manieren hoe je contact met me op kunt nemen. Zie hieronder wat de mogelijkheden zijn. Dan zie ik je graag snel bij het kennismakingsgesprek ­čÖé

Ik help je graag!

Als je geïnteresseerd bent geraakt om samen te werken, neem dan contact met me op:

Mail: info@deholistischeloopbaancoach.nl
Tel: 06

Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Hartelijke groet,

Irene

Contact formulier

Vul het contactformulier hieronder in, en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Plaats bij reactie of bericht eventuele wensen en/of zaken waar ik rekening mee moet houden. Ik zal dan binnen 24 uur contact met je opnemen.

Plan vast zelf een kennismakingsgesprek in

In de kalender hieronder kun je zelf een datum en tijd kiezen. Ik zal zien op welke datum en tijd je dit gesprek in hebt gepland en daarna kunnen we overleggen over de locatie en eventuele zaken waar rekening mee moet worden gehouden. Deze kalender is enkel bedoelt voor het inplannen van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mochten we na het kennismakingsgesprek besluiten samen het traject aan te gaan. Dan plannen we de data samen mondeling of via telefoon/e-mail in.

Tarieven

  Kennismakingsgesprek Ca. 45 minuten Gratis